Anlegget

Sem Idrettspark er en av Sems viktigste møteplasser. Idrettsparken er en møteplass preget av vennskap og glede, basert på gode verdier. I tillegg er idrettsparken et trivelig rekreasjonsområde for alle generasjoner på Sem.

Adressen er: Andebuveien 21, Sem

Sem Idrettspark består av:

• Klubbhus som kan leies til ulike arrangementer
  • Gressbane, som primært brukes til kamper
  • Løpebane
  • Grusbane til fotballtreninger
  • Friidrettsbane for hopp- og kastøvelser
  • Semsbyen Idrettshall - som eies av Tønsberg kommune - men er idrettsforeningens arena for innendørs treninger

Bli med og lag en ny og bedre idrettspark på Sem

Det jobbes for tiden med en utvidelse og standardheving av hele Sem Idrettspark. For å inkludere flest mulig barn, unge og voksne i miljøet, er det viktig at det utvikles en bruksarena. Vi ønsker oss en idrettspark som er preget av aktivitet, mangfold og godt miljø!

Et nytt anlegg kommer ikke av seg selv - vi trenger deg som ikke er redd for å ta i et tak. Vi inviterer også bedrifter til å stille opp som støttespillere til det positive miljøet i Sem Idrettspark.

Hvis du deler vår tro på viktigheten av å utvikle en møteplass preget av gode verdier, kom oss i møte!