Klubbhuset

Klubbhuset i idrettsparken kan benyttes kostnadsfritt til all møteaktivitet internt i foreningen - som styremøter, foreldremøter, spillermøter og liknende.
Klubbhuset må alltid reserveres til enhver bruk, kontaktperson er Anders Ugland.

Husk å sørge for avbestilling av klubbhuset dersom møtet blir avlyst, slik at andre kan få tilgang til det.

Utleie

Klubbhuset leies også ut til medlemmer og andre for private arrangmenter som fødselsdager, konfirmasjoner og liknende. Klubbhuset er utsyrt med dekketøy og sitteplasser til 50 mennesker.

Forutsetningen for å leie klubbhuset er at du er fylt 25 år.
Fullstendig instruks for leie finner du i utleieinstruksen.

Priser utleie:
Medlemmer kr. 1600,-
Ikke-medlemmer kr. 2200,-
Vask kr. 500,-

Utleieansvarlig:
Anders Ugland, telefon: 40 84 78 63, e-post: semifklubbhus@gmail.com

Lyd - Lys - DJ

Det er muligheter for å leie lyd og lys m/DJ til kr. 3000,- Fra kl. 20.00 til 02.00 (ca)

DJ til ditt arrangement
Sammen med vår samarbeidpartner kan vi ordne DJs/artister som i flere år har underholdt folk over hele Norge. Med sine brede erfaringer fra alle typer selskaper og utesteder, har de en allsidig spillestil og tilrettelegger for en hver anledning slik at festen skal bli vellykket. Her kan du høre alt fra rock, pop, house, country og til svingende R&B og 80-talls disco. Det blir garantert fest og moro!

Vår samarbeidspartner skreddersyr din underholdning til ditt arrangement - ta direkte kontakt:
John Arthur - tlf: 40 82 99 98, e-post: djlydlys@gmail.com