KM Vestfold Telemark 2019

Sem IF friidrett arrangerer Kretsmesterskap Vestfold og Telemark i samarbeid med IL Runar, 14. og 15. september 2019. Stevnet arrangeres i Storstadion, Sandefjord Les mer for informasjon om stevnet

Idrettskole på Sem 12-16.august

Lyst til å lære å løpe fort, kaste langt og hoppe høyt? Velkommen til SEMs friidrettsskole for barn i alderen 6-12 år. Lunsj og mellommåltid/frukt blir servert hver dag. T-skjorte til alle utøvere.

Tidsskjema VestfoldKarusellen 3 - 11. juni 2019

Finn tidskjema og resultater under fanen Friidrett - Arrangementer- Vestfoldkarusellen

Resultater fra Slottsfjellstafetten 2019

I nydelig vær arrangerte Sem IF friidrett Slottsfjellstafetten i dag 1.mai. For 10. Gang, i år med 63 påmeldte lag fra skigrupper, fotballag, og friidrettsgrupper. Fantastisk gøy å se løpeglede og konkurranseinstinkt! Takk for i dag, vi gleder oss allerede til neste år!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Sem Idrettsforening
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: