Vestfoldkarusell stevne på Sem Idrettspark

Et historisk friidretts-stevne gikk tirsdag kveld av stabelen på Sem idrettspark. Det var fjerde stevne i Vestfoldkarusellen som ble arrangert på Sem. Det ble for første gang ble tatt automatiske, elektroniske tider på sprint og mellomdistanse på Sem-banen, som ble oppgradert med kunststoffdekke i fjor og i år.

Og for en pang-start det ble: vi fikk en norsk aldersrekord i gutter 14 ved Håvard Foyn Skovly, TFIK, som løp 600m på 1,25,06 (den forrige aldersrekorden tilhørte Jakob Ingebrigtsen…), mens Moa Abounnachat fra Sem satte ny norsk årsbeste i gutter 14 med 1,24,02! Verdt å merke seg at det ikke ble brukt fartsholder («hare») i løpet; Moa dro løpet fra start til mål, med 14-og 15-årsguttene på slep!

Det var mange andre flotte resultater på kveldens stevne, som samlet 10-16-åringer fra hele Vestfold.

Sandefjord TIF vant sammenlagt-konkurransen, og fikk Den Store Klubb-pokalen for 2017.  Les mer på sidene til kretsen.

Sem-foreldrene stilte med fulltallig funksjonærstab i 60m, 600m, 1500m, lengde, høyde og kule, og værgudene var på arrangørens side. En flott sensommerkveld for barne- og ungdomsidrett!

Neste oppgave for våre friidretts-rekrutter i Vestfold er KM terrengløp i Bøkeskogen, Larvik torsdag kveld 21/9 kl. 17.30

Alle Foto: Line Grelland

På bilde nr. 4 ser dere 600m-feltet 1 runde fra mål, med Moa i tet, deretter Kristian Steen, Larvik (hvit drakt), Håvard Fluge Petterson, TFIK  og bak ham Håvard Foyn Skovly, TFIK (med solbriller).

Tekst: Ståle Jan Frøynes