Velkommen 2018!

Godt nytt år! Velkommen til et nytt år med nye fotballmuligheter. Vi gleder oss til treninger, kamper, ny lærdom og masse heiarop. De aller ivrigste startet allerede første uken i januar med treninger og ny giv. Styret skal i år bli mye mer synlig, kommunisere og informere enda mer om hva som rører seg i klubben. Styret er også i full gang med Kvalitetsklubb arbeid, med mål for øyet å bli en sertifisert Kvalitetsklubb i løpet av 2018. Ny kiosk skal ferdigstilles, slik at vi under kamper, turneringer og andre arrangementer, kan tilby god sunn mat og drikke. Vi skal heve kompetansen i klubben, fortsette god utvikling av den enkelte spiller, skape positiv lagfølelse, samhold og vennskap i trygge former! Vi er klare for og gleder oss til et nytt fantastisk år!

Kalender